Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Tóth Lajos szoftverfejlesztő vagyok. Vállalkozásomat a Debreceni Egyetem Agrártudományi Kar Gazdasági Agrármérnőki szakán folytatott tanulmányaim elvégzése után kezdtem 2007-ben. A szoftverfejlesztést édesapám Dr. Tóth Lajos révén sikerült elsajátítanom, aki már több mint 20 éve foglalkozik ügyviteli szoftverek fejlesztésével. Jelenlegi rendszerünk, az ő általa fejlesztett szoftverek modernizált, a kor követelményeinek megfelelő technikával készült utódja.

Szoftvereink erőssége az egyszerű kezelhetőségben és a felesleges túlbonyolítások nélküli funkciókban rejlik. Programjainkat minden esetben ügyfeleink igényeire szabjuk az egyedi sajátosságoknak megfelelően.

Rendszerünk megvásárlásával, ön nem csak egy programot kap, hanem egy olyan szolgáltatást is, amely során én mint a szoftver fejlesztője állok rendelkezésére amennyiben bármilyen kérdése, problémája felmerül.

Ügyfeleinkkel igyekszünk jó kapcsolatot ápolni, így elengedhetetlennek tartjuk a személyes kontaktus fenntartását, a szerződésünk jellegétől függően akár havonta, negyedévente vagy évente.

Elérhetőség

Tóth Lajos szoftverfejlesztő

Telefon: +36-30-931-7122

E-mail: toth.lajos@agrifer.hu

Teljeskörű megoldások